Mellby Ör Inn

Events

Events

Facebook Feed

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for Mellby Ör Inn
2,131
Mellby Ör Inn

Mellby Ör Inn

Great location! In the heart of the world heritage of Öland lies this idyllic renovated 1860’s Fa

17 hours ago
Mellby Ör Inn

Återigen på Mellby Ör Inn!

Skördefesten Lördag kl. 19:00-23:00 ... See MoreSee Less

4 days ago
Mellby Ör Inn

GÖRAN'S VIEW OF MELLBY ÖR

Pics of the day - September 19th, 2023På engelska heter kungsfågeln Goldcrest. Namnet betyder ungefär guldkrönt, guldkrona och liknande. När en kungsfågelhanne är exalterad, brukar den lyfta upp de gula hjässfjädrarna och visa sin orangefärgade krona (se det infällda fotot av en snidad kungsfågel i trä).I dag rastade kungsfåglar på Mellby ör. De hade kommit flygande under den vindstilla natten från Baltikum och Gotland. Nu vilade fåglarna i de få träd och buskar, som finns där nere på ören.I en fläderbuske for en sån där pytteliten fågel omkring - den väger bara 5 gram (!) - och sökte småkryp att äta i över en timme. Fågeln satt ibland på en gren bara en meter från mig:Jag stack in min mobil i busken och tog ett foto! ... See MoreSee Less

GÖRANS VIEW OF MELLBY ÖR
Pics of the day - September 19th, 2023

På engelska heter kungsfågeln Goldcrest. Namnet betyder ungefär guldkrönt, guldkrona och liknande. När en kungsfågelhanne är exalterad, brukar den lyfta upp de gula hjässfjädrarna och visa sin orangefärgade krona (se det infällda fotot av en snidad kungsfågel i trä).

I dag rastade kungsfåglar på Mellby ör. De hade kommit flygande under den vindstilla natten från Baltikum och Gotland. Nu vilade fåglarna i de få träd och buskar, som finns där nere på ören.

I en fläderbuske for en sån där pytteliten fågel omkring - den väger bara 5 gram (!) - och sökte småkryp att äta i över en timme. Fågeln satt ibland på en gren bara en meter från mig:
Jag stack in min mobil i busken och tog ett foto!
Load more

Youtube